CATTERYBELEID

Een kitten van Cattery Zazinka mag pas naar de nieuwe eigenaar als hij/zijn minimaal 14 weken jong is. We behouden het recht om met een nest te gaan showen. Dan kan het zo zijn dat de kittens met 15 of 16 weken het nest mogen verlaten.

Wanneer een kitten het nest mag verlaten, is het geënt (met 12 weken), ontwormd en natuurlijk vlovrij. Hij/zij is in het bezit van een Felikat-stamboom. Bij ons worden alle kittens geboren uit HCM en PKD negatief geteste ouders. Ook zijn de ouders FeLV en FIV negatief getest.

Je kunt altijd een optie nemen op een kitten via de mail of per telefoon. Het nemen van een definitieve beslissing om een kitten te bespreken kan enkel en alleen na een persoonlijk gesprek bij ons thuis. Als er dan een kitten wordt besproken, stellen we het zeer op prijs als het kitten nog een keer bij ons wordt bezocht. Ook blijven we graag op de hoogte over hoe het met het kitten in de toekomst gaat.

We vinden dat de katten niet vrij los mogen lopen. Een afgeschermde tuin of balkon is prima. Onze kittens zijn meerdere katten gewend en daarom verhuizen ze niet als ze ergens alleen terecht komen.
Mocht er sprake zijn van enige twijfel kunnen zowel verkoper als koper de verkoop van het kitten terugtrekken tot op de dag van vertrek.
Het kitten is en blijft tot op de dag van overdracht eigendom van Cattery Zazinka.

De verkoper blijft het recht behouden om zonder opgaaf van reden van de verkoop af te zien.